New products

 • MP310U
  MP310U

  MODEL: MP310U MARKA: DSPPA PERSHKRIMI: AMPLIFIKATOR MATRIX 6 ZONA 100V...

  59 000 Leke
 • PSBA135
  PSBA135

  PERDE PROJEKORI 3 X 1.68 METRA 16:9 Standard Auto-lock Manual Projection...

  37 500 Leke
 • KT2-88X KIT
  KT2-88X KIT

  MODEL: KT2-88X KIT MARKA: RUSSOUND PERSHKRIMI: MULTIZONE KONTROLLER...

  795 000 Leke
 • CA4-KT1-EU
  CA4-KT1-EU

  MODEL: CA4-KT1-EU MARKA: RUSSOUND PERSHKRIMI: MULTIZONE KONTROLLER AUDIO...

  165 000 Leke
 • KT2-66 KIT
  KT2-66 KIT

  MODEL: KT2-88X KIT MARKA: RUSSOUND PERSHKRIMI: MULTIZONE AUDIO 6 HYRJE...

  590 000 Leke
 • HTA-1200B
  HTA-1200B

  MODEL: HTA-1200 MARKA: TAGA PERSHKRIMI: AMPLIFIKATOR HYBRID ME LLAMBA 2...

  110 000 Leke
 • HTA-800
  HTA-800

  MODEL: HTA-800 MARKA: TAGA PERSHKRIMI: AMPLIFIKATOR HYBRID ME LLAMBA 2...

  59 000 Leke
 • MIDISTART MUSIC 25
  MIDISTART MUSIC 25

  MODEL: MIDISTART MUSIC 25 MARKA: MIDITECH PERSHKRIMI: MIDI CONTROLLER 2...

  11 000 Leke
 • GP-300WEC7
  GP-300WEC7

  MODEL: GP-300WEC7 MARKA: CASIO PERSHKRIMI: GRAND PIANO WHITE AiR Grand...

  420 000 Leke
 • MSB112.4/X
  MSB112.4/X

  MODEL: MSB112.4/X MARKA: AUDAC PERSHKRIMI: MULTICORE Multi stage block...

  19 500 Leke
 • PMQ480
  PMQ480

  MODEL: PMQ480 MARKA: AUDAC PERSHKRIMI: AMPLIFIKATOR PRO INSTALL 4...

  165 000 Leke
 • SUM40
  SUM40

  MODEL: SUM40 USB MARKA: STAGG PERSHKRIMI: MIKROFON HOME STUDIO ME USB...

  9 500 Leke

Offers

Studio

Electronics me eksperience mbi 18-Vjecare ne treg,
Ju ofron paisje Studio Profesionale.

Mikrofona, Kufje, Procesore, Preamplifikator,  Midi Controller, Monitor Studio,

Karta Audio Thunderbolt, USB 3.0, Digital Audio Recorder,  Aksesore etj,,,

Markat me Prestigjoze ne Bote ku cilesia dhe siguria e produkteve ben diferencen.

Electronics me eksperience mbi 18-Vjecare ne treg,
Ju ofron paisje Studio Profesionale.

Mikrofona, Kufje, Procesore, Preamplifikator,  Midi Controller, Monitor Studio,

Karta Audio Thunderbolt, USB 3.0, Digital Audio Recorder,  Aksesore etj,,,

Markat me Prestigjoze ne Bote ku cilesia dhe siguria e produkteve ben diferencen.

More

Studio There are 47 products.

per page
Showing 37 - 47 of 47 items
Showing 37 - 47 of 47 items