Manufacturers

New products

 • SCL-70 NAT
  SCL-70 NAT

  MODEL: SCL-70 NAT MARKA: STAGG PERSHKRIMI: KITARE  KLASIKE 4/4 NATURAL...

  19 500 Leke
 • CAJ-CRATE-SBB
  CAJ-CRATE-SBB

  MODEL: CAJ-CRATE-SBB MARKA: STAGG PERSHKRIMI: CAJON STAGG  DIMENSION...

  18 500 Leke
 • HD 15-A
  HD 15-A

  MODEL: HD-15 A MARKA: RCF PERSHKRIMI: BOKSE AKTIV PRO SERIES 15" 700...

  90 000 Leke
 • HDM 45-A
  HDM 45-A

  MODEL: HDM-45 A MARKA: RCF PERSHKRIMI: BOKSE AKTIV PRO SERIES 15" 1100...

  175 000 Leke
 • MAB 40 A
  MAB 40 A

  MODEL: MAB 40 A MARKA: WORK PERSHKRIMI:  BOKSE TAVANI High-end 5" 2 WAY...

  16 000 Leke
 • HD-3216T
  HD-3216T

  MODEL: HD-3216T MARKA: RCF PERSHKRIMI:  ALTOPARLAND HINK 100V 25W RMS...

  16 500 Leke
 • BM-3014
  BM-3014

  MODEL: BM-3014 MARKA: RCF PERSHKRIMI:  MIKROFON GOSSENEK SPECIFIKIMET:...

  18 500 Leke
 • GS-60
  GS-60

  MODEL: GS-60 MARKA: RCF PERSHKRIMI:  BOKSE GARDEN 60/120W LINE 100V 32W...

  28 000 Leke
 • MG-90
  MG-90

  MODEL: MG-90 MARKA: RCF PERSHKRIMI:  MEGAFONE  ME BATERI  SPECIFIKIMET:...

  12 000 Leke
 • PRE240
  PRE240

  MODEL: PRE240 MARKA: AUDAC PERSHKRIMI:  PREAMPLIFIKATOR PRO INSTALL  10...

  69 000 Leke
 • MERO5
  MERO5

  MODEL: MERO5 MARKA: AUDAC PERSHKRIMI:  BOKSE TAVANI High-end 5" 2 WAY...

  17 500 Leke

Offers

 • PL 6X
  PL 6X

  MODEL: PL-6X BOKSE TAVANI 100V 12W...

  7 900 Leke 9 500 Leke

Suppliers

List of products by manufacturer GOALZERO

Showing 1 - 7 of 7 items
 • 13 000 Leke

  SOLAR PANEL KARIKIMI 15 W PER MODELET: YETI 150, YETI 400, YETI 1250 Kontakt: 0692088111 Email: astritveliaj@gmail.com

  13 000 Leke
 • 30 000 Leke

  SOLAR PANEL KARIKIMI 30 W PER MODELET: YETI 150, YETI 400, YETI 1250 Kontakt: 0692088111 Email: astritveliaj@gmail.com

  30 000 Leke
 • 11 500 Leke

  GOALZERO LIGHT HOUSE  DRITE ME BATERI TE KARIKUESHME USB, OSE SOLAR PANEL, DALJE USB 5V PER KARIKIM CELULAR,APARAT, KAMERA etj,,, Kontakt: 0692088111 Email: astritveliaj@gmail.com

  11 500 Leke
 • 11 500 Leke

  ELEKTRIK DORE ME KARIKIM GOALZERO 3 MODE, EMERGJENCE, FLASH, FLOOD, KARIKOHET ME USB, SOLAR, DHE ME DORE KOHEZGJATJA 7-48 ORE  DALJE USB 5V PER KARIKIM TELEFON, APARAT FOTOGRAFIK, KAMERA etj,,, Kontakt: 0692088111 Email: astritveliaj@gmail.com

  11 500 Leke
 • 225 000 Leke

  YETI-1250 GOALZERO SOLAR GENERATOR 1250W ME BATERI 12V 100A KARIKOHET ME PANELE DIELLORE SOLAR, 12V, & AC 230V  ME TEPER INFO:

  225 000 Leke
 • 30 000 Leke

  YETI 150 SOLAR GENERATOR AC 150W USB 5V, & 12V MULTIFUNKSIONAL KARIKOHET ME USHQYES, & ME SOLAR PANEL  ME BATERI TE INTEGRUAR  12V 14AH DISTRIBUTOR ZYRTAR PER SHQIPERINE Kontakt: 0692088111 Email: astritveliaj@gmail.com

  30 000 Leke
 • 65 000 Leke

  YETI-400 GOALZERO  SOLAR GENERATOR 400W ME KARIKIM SOLAR PANEL, 12V, & AC 230V  NJEKOHESISHT KARIKOHET DHE JEP ENERGJI 230W 400W  ME TEPER INFO: 

  65 000 Leke
Showing 1 - 7 of 7 items