New products

 • EVID-S5.2B
  EVID-S5.2B

  MODEL: EVID-S5.2B MARKA: ELECTRO-VOICE PERSHKRIMI: Electro-Voice...

  19 500 Leke
 • EVID-6.2
  EVID-6.2

  MODEL: EVID-6.2 MARKA: ELECTRO-VOICE PERSHKRIMI: Electro-Voice EVID 6.2...

  34 000 Leke
 • EVID-4.2
  EVID-4.2

  MODEL: EVID-4.2 MARKA: ELECTRO-VOICE PERSHKRIMI: EVID-4.2T Passive 2-Way...

  18 000 Leke
 • L2800FD-EU
  L2800FD-EU

  MODEL: L2800FD-EU MARKA: DYNACORD PERSHKRIMI: DSP power amplifier 2 x...

  113 000 Leke
 • L1800FD-EU
  L1800FD-EU

  MODEL: L1800FD-EU MARKA: DYNACORD PERSHKRIMI: DSP power amplifier LIVE...

  93 000 Leke
 • L1300FD-EU
  L1300FD-EU

  MODEL: L1300FD-EU MARKA: DYNACORD PERSHKRIMI: DSP AMPLIFIKATOR PER...

  75 000 Leke
 • C 25.2
  C 25.2

  MODEL: EC 25.2 MARKA: DYNACORD PERSHKRIMI: BOKSE ME KAS DRURI KOLLONE...

  185 000 Leke
 • ZLX-15BT-EU
  ZLX-15BT-EU

  MODEL: ZLX-15BT-EU MARKA: ELECTRO-VOICE PERSHKRIMI: BOKSE ACTIV 15"...

  65 000 Leke
 • ZLX-12BT-EU
  ZLX-12BT-EU

  MODEL: ZLX-12BT-EU MARKA: ELECTRO-VOICE PERSHKRIMI: BOKSE ACTIV 12"...

  53 000 Leke
 • ELX200-18SP-EU
  ELX200-18SP-EU

  MODEL: ELX200-18SP-EU  MARKA: ELECTRO-VOICE PERSHKRIMI: SUB ACTIV PER...

  100 000 Leke
 • EKX-18SP-EU
  EKX-18SP-EU

  MODEL: EKX-18SP-EU MARKA: ELECTRO-VOICE PERSHKRIMI: SUB ME KAS DRURI...

  129 000 Leke
 • ELX215
  ELX215

  MODEL: ELX215 MARKA: ELECTRO-VOICE PERSHKRIMI: BOKSE ME KAS DRURI...

  75 000 Leke
 • ELX118
  ELX118

  MODEL: ELX115 MARKA: ELECTRO-VOICE PERSHKRIMI: SUB PASIV ME KAS DRURI...

  63 000 Leke
 • ELX115
  ELX115

  MODEL: ELX115 MARKA: ELECTRO-VOICE PERSHKRIMI: BOKSE ME KAS DRURI PER...

  49 500 Leke
 • ELX112
  ELX112

  MODEL: ELX112 MARKA: ELECTRO-VOICE PERSHKRIMI: BOKSE ME KAS DRURI PER...

  37 500 Leke
 • PowerMate 600-3
  PowerMate 600-3

  MODEL: PowerMate 600-3 MARKA: DYNACORD PERSHKRIMI: PULT  ME DUAL EFEKT 6...

  175 000 Leke
 • PowerMate 1000-3
  PowerMate 1000-3

  MODEL: PowerMate 1000-3 MARKA: DYNACORD PERSHKRIMI: PULT  ME DUAL EFEKT...

  245 000 Leke
 • PowerMate 1600-3
  PowerMate 1600-3

  MODEL: PowerMate 1600-3 MARKA: DYNACORD PERSHKRIMI: PULT  ME DUAL EFEKT...

  285 000 Leke
 • CMS1000-3
  CMS1000-3

  MODEL: MCMS1000-3 MARKA: DYNACORD PERSHKRIMI: MIXER ME DUAL EFEKT 10...

  169 000 Leke
 • CMS-1600 -3
  CMS-1600 -3

  MODEL: MCMS1600-3 MARKA: DYNACORD PERSHKRIMI: MIXER ME DUAL EFEKT 16...

  189 000 Leke

Offers

 • TTS
  TTS

  MODEL: TTST AMERICAN DJ MBAJTESE DJ...

  4 000 Leke 4 500 Leke
Kitare klasike

KOMPANIA "ALHAMBRA" I KA ME PROBLEME KITARET DHE ESHTE ZVENDESUAR

ME MARKEN: Fender & "SALVADOR CORTEZ"  CILESI ME E LARTE DHE CMIME ME EKONOMIKE 

SE ALHAMBRA PER TE GJITHA SERITE,

JU FALEMINDERIT PER MIREKUPTIMIN.

KOMPANIA "ALHAMBRA" I KA ME PROBLEME KITARET DHE ESHTE ZVENDESUAR

ME MARKEN: Fender & "SALVADOR CORTEZ"  CILESI ME E LARTE DHE CMIME ME EKONOMIKE 

SE ALHAMBRA PER TE GJITHA SERITE,

JU FALEMINDERIT PER MIREKUPTIMIN.

More

Kitare klasike There are 24 products.

per page
Showing 13 - 24 of 24 items
 • 48 000 Leke

  MODEL: CC-22E MARKA: SALVADOR CORTEZ PERSHKRIMI: KITARE ELEKTRO KLASIKE 4/4 SPANJOLLE SALVADOR CORTEZ  ME CANTE SPECIFIKIMET: LINK PER ME TEPER INFO:  VIDEO LINK: MAP: KLIKONI PER ADRESEN: Kontakt: 0692088111 Email: info@electronics.al

  48 000 Leke
 • 27 500 Leke

  MODEL: RC-16-CE MARKA: Richwood PERSHKRIMI: KITARE ELEKTRO KLASIKE 4/4   ME PICKUP EQUALISER & TUNER MAP: KLIKONI PER ADRESEN: Kontakt: 0692088111 Email: info@electronics.al

  27 500 Leke
 • 63 000 Leke

  MODEL: C1148 S-CED MARKA: STAGG PERSHKRIMI: KITARE  KLASIKE 4/4 NATURAL COLOR MAP: KLIKONI PER ADRESEN: Kontakt: 0692088111 Email: info@electronics.al

  63 000 Leke
 • 49 000 Leke

  MODEL: SAU-S MARKA: STAGG PERSHKRIMI: KITARE  KLASIKE 4/4 NATURAL COLOR MAP: KLIKONI PER ADRESEN: Kontakt: 0692088111 Email: info@electronics.al

  49 000 Leke
 • 69 000 Leke

  MODEL: C1448CFI−S MARKA: ANGEL LOPEZ PERSHKRIMI: KITARE ELEKTRO KLASIKE 4/4 SPANJOLLE  ME PICKUP FISHMAN MAP: KLIKONI PER ADRESEN: Kontakt: 0692088111 Email: info@electronics.al

  69 000 Leke
 • 19 500 Leke

  MODEL: SCL-70 NAT MARKA: STAGG PERSHKRIMI: KITARE  KLASIKE 4/4 NATURAL COLOR MAP: KLIKONI PER ADRESEN: Kontakt: 0692088111 Email: info@electronics.al

  19 500 Leke
 • 22 000 Leke

  MODEL: CS-244 MARKA: SALVADOR CORTEZ PERSHKRIMI: KITARE KLASIKE 4/4 MAP: KLIKONI PER ADRESEN: Kontakt: 0692088111 Email: info@electronics.al

  22 000 Leke
 • 65 000 Leke

  MODEL: CS-250CE MARKA: SALVADOR CORTEZ PERSHKRIMI: KITARE ELEKTRO KLASIKE 4/4 SPANJOLLE SALVADOR CORTEZ  ME PICKUP FISHMAN DHE ME VALIXHE DELUXE PER ME TEPER INFO:  VIDEO LINK: MAP: KLIKONI PER ADRESEN: Kontakt: 0692088111 Email: info@electronics.al

  65 000 Leke
 • 15 000 Leke

  MODEL: FC-1 MARKA: FENDER PERSHKRIMI: KITARE KLASIKE  E PLOTE 4/4 SPECIFIKIMET: LINK MAP: KLIKONI PER ADRESEN: Kontakt: 0692088111 Email: info@electronics.al

  15 000 Leke
 • 19 500 Leke

  MODEL: ESC-105 MARKA: FENDER PERSHKRIMI: KITARE KLASIKE  E PLOTE 4/4 SPECIFIKIMET: LINK MAP: KLIKONI PER ADRESEN: Kontakt: 0692088111 Email: info@electronics.al

  19 500 Leke
 • 18 000 Leke

  MODEL: ESC-80 MARKA: FENDER PERSHKRIMI: KITARE KLASIKE  3/4 SPECIFIKIMET: LINK MAP: KLIKONI PER ADRESEN: Kontakt: 0692088111 Email: info@electronics.al

  18 000 Leke
 • 43 000 Leke

  MODEL: CC-25 MARKA: SALVADOR CORTEZ PERSHKRIMI: KITARE  KLASIKE 4/4 SPANJOLLE SALVADOR CORTEZ  ME CANTE SPECIFIKIMET: LINK MAP: KLIKONI PER ADRESEN: Kontakt: 0692088111 Email: info@electronics.al

  43 000 Leke
Showing 13 - 24 of 24 items