TORCH 250

GOALZERO FLASHLIGHT

ELEKTRIK DORE ME KARIKIM GOALZERO

3 MODE, EMERGJENCE, FLASH, FLOOD,

KARIKOHET ME USB, SOLAR, DHE ME DORE

KOHEZGJATJA 7-48 ORE 

DALJE USB 5V PER KARIKIM TELEFON,

APARAT FOTOGRAFIK, KAMERA etj,,,

  1. Kontakt: 0692088111
  2. Email: astritveliaj@gmail.com

More details

11 500 Leke tax excl.

More info

FEATURES:

Lumens: 250
Recharge from: USB, Solar, Hand Crank
Run Time: 7 – 48 Hours
Battery: Li-NMC
Power Output: USB
Weight: 408 g