LED LENSER® SEO 7R

ELEKTRIK KOKE ME KARIKIM

ELEKTRIK KOKE ME KARIKIM  LED LENSER 

ME KARIKIM 220 lm 130 M DISTANCE

DISTRIBUTOR ZYRTAR PER SHQIPERI DHE KOSOVE

Garancia: 5 VJET

1 x High End Power LED1 x High End LED (Red)
Luminous flux*MAX 220 lmMIN 20 lm
Beam Distance *MAX 130 mMIN 40 m
Burning Life**MAX 2 hMIN 20h
  1. Kontakt: 0692088111
  2. Email: astritveliaj@gmail.com

More details

11 500 Leke tax excl.

-1 000 Leke

12 500 Leke tax excl.

More info

Designation
High End Power LED
LED Configuration
Power 1 x Li-Ion 3.7V
Energy Tank (Wh) ***3.2 Wh
IP protection class IPX6