Electronics eshte nje kompani me experience 20-vjecare dhe ndodhet ne qender te Tiranes.

Kompania jone ka nje strukture te organizuar e cila na ka dhene suksesin e padiskutueshem per vite te tera.

Ekspozimi dhe testimi I te gjithe artikujve ne dyqanin tone si dhe keshillimi nga stafi I specializuar jua ben me te lehte zgjedhjen tuaj.

Ne kompanine tone qe ka rreth 5000 artikuj perfshihen shume fusha te ndryshme te elektronikes duke filluar nga me profesionalet e deri tek zgjedhjet qe behen per hobi  ose passion.

Klientet tane jane profesioniste te fushave perkatese e deri tek te rinj apo femije qe kane prirje dhe hobi per elektroniken dhe muziken.

Ne kemi bashkepunim me kompanite me profesionale ne bote cka na ka bere te jemi te sukseshem dhe eksperte ne fushat:

  • Sisteme Audio
  • Ndricimet e ambienteve publike dhe private
  • Sistemet CCTV
  • Studio Recording
  • Instrumenta Muzikore
  • Multimedia

Magazinimi dhe instalimi I produkteve eshte nje tjeter prioritet I joni.

Ne kemi stock te konsiderueshem ne cdo moment te te gjithe artikujve t e ekspozuar ne dyqan dhe gjithashtu ofrojme intalimin professional te tyre.

Global Electronics ecen gjithmone me hapin e kohes. Cdo risi e fundit ne teknologji ekspozohet dhe tregtohet me profesionalizem edhe nga ana jone.

Ne gjithmone ecim me parimin:

Nese eshte elektronike ne e kemi!