Manufacturers

New products

 • LINO4
  LINO4

  MODEL: LINO4 MARKA: AUDAC PERSHKRIMI:  BOKSE KOLLONE 20W RMS 40W MAX...

  15 000 Leke
 • LINO10
  LINO10

  MODEL: LINO10 MARKA: AUDAC PERSHKRIMI:  BOKSE KOLLONE 40W RMS 80W MAX...

  25 000 Leke
 • ASP20
  ASP20

  MODEL: ASP20 MARKA: AUDAC PERSHKRIMI:  BOKSE TE VARUR  20W RMS 40W MAX...

  9 500 Leke
 • aktiv 05
  aktiv 05

  MODEL: aktiv 05 MARKA: ESI-AUDIO PERSHKRIMI: BOKSE STUDIO  5" ESI AUDIO...

  18 500 Leke
 • uniK 05+
  uniK 05+

  MODEL: uniK 05+ MARKA: ESI-AUDIO PERSHKRIMI: BOKSE STUDIO PRO SERIES 5"...

  34 000 Leke
 • uniK 08+
  uniK 08+

  MODEL: uniK 08+ MARKA: ESI-AUDIO PERSHKRIMI: BOKSE STUDIO PRO SERIES 8"...

  45 000 Leke
 • F-2911000552
  F-2911000552

  MODEL: F-2911000552 MARKA: JACKSON PERSHKRIMI: KITARE ELEKTRIKE  JACKSON...

  129 000 Leke
 • F-0149803582
  F-0149803582

  MODEL:  F-0149803582 MARKA: FENDER PERSHKRIMI: KITARE ELEKTRIKE BASS...

  119 000 Leke
 • F-0118010712
  F-0118010712

  MODEL: F-0118010712  MARKA: FENDER PERSHKRIMI: KITARE ELEKTRIKE...

  285 000 Leke
 • F-0114922306
  F-0114922306

  MODEL: F-0114922306 MARKA: FENDER PERSHKRIMI: KITARE ELEKTRIKE...

  185 000 Leke
 • F-0374030501
  F-0374030501

  MODEL: F-0374030501 MARKA: FENDER PERSHKRIMI: KITARE ELEKTRIKE Classic...

  62 000 Leke
 • F-0149843347
  F-0149843347

  MODEL: F-0149843347 MARKA: FENDER PERSHKRIMI: KITARE ELEKTRIKE...

  135 000 Leke

Offers

 • MM 70i
  MM 70i

  MM 70i KUFJE PER IPHONE DHE...

  8 900 Leke 10 000 Leke

Suppliers

List of products by manufacturer LED LENSER

Showing 1 - 10 of 10 items
 • 11 500 Leke

  MODEL: H7R.2 LED LENSER ELEKTRIK KOKE ME KARIKIM NGA 6 ORE DHERI NE 60 ORE 300 LUMENS, 160 METRA DISTANCA

  11 500 Leke
 • 11 500 Leke 12 500 Leke

  ELEKTRIK KOKE ME KARIKIM  LED LENSER  ME KARIKIM 220 lm 130 M DISTANCE DISTRIBUTOR ZYRTAR PER SHQIPERI DHE KOSOVE Garancia: 5 VJET 1 x High End Power LED1 x High End LED (Red) Luminous flux*MAX 220 lmMIN 20 lm Beam Distance *MAX 130 mMIN 40 m Burning Life**MAX 2 hMIN 20h Kontakt: 0692088111 Email: astritveliaj@gmail.com

  11 500 Leke 12 500 Leke
  Reduced price! Add to cart
 • 11 500 Leke

  MODEL: MH-10 MARKA: LEDLENSER PERSHKRIMI: ELEKTRIK KOKE ME KARIKIM USB 600 LUMENS, BEAM RANGE 150 METRA  ME FOKUS ,  SPECIFIKIMET: LINK MAP: KLIKONI PER ADRESEN: Kontakt: 0692088111 Email: info@electronics.al

  11 500 Leke
 • 11 500 Leke

  MODEL: MT-10 MARKA: LEDLENSER PERSHKRIMI: ELEKTRIK DORE ME KARIKIM USB 1000 LUMENS, BEAM RANGE 180 METRA  ME FOKUS ,  SPECIFIKIMET: LINK MAP: KLIKONI PER ADRESEN: Kontakt: 0692088111 Email: info@electronics.al

  11 500 Leke
 • 13 500 Leke

  MODEL: MT-14 MARKA: LEDLENSER PERSHKRIMI: ELEKTRIK DORE ME KARIKIM USB 1000 LUMENS, BEAM RANGE 320 METRA  ME FOKUS ,  SPECIFIKIMET: LINK MAP: KLIKONI PER ADRESEN: Kontakt: 0692088111 Email: info@electronics.al

  13 500 Leke
 • 29 500 Leke

  MODEL: MT-18 MARKA: LEDLENSER PERSHKRIMI: ELEKTRIK DORE ME KARIKIM USB 3000 LUMENS, BEAM RANGE 540 METRA  ME FOKUS ,  SPECIFIKIMET: LINK MAP: KLIKONI PER ADRESEN: Kontakt: 0692088111 Email: info@electronics.al

  29 500 Leke
 • 4 500 Leke

  ELEKRIK DORE LED LENSER ME LED ME 1 BATERI AAA 5 VJET GARANCI

  4 500 Leke
 • 9 500 Leke

  MODEL: P7.2 ELEKTRIK MULTIFUNKSIONAL LED LENSER 320 LUMENS 260 METRA DISTANC PERDORET ME AKSESORE SHTESE PER ARME GJAHU,

  9 500 Leke
 • 12 000 Leke

  MODEL: P7R MARKA: LEDLENSER PERSHKRIMI: ELEKTRIK DORE ME KARIKIM USB 1000 LUMENS, BEAM 210 METRA  ME FOKUS ,  SPECIFIKIMET: LINK MAP: KLIKONI PER ADRESEN: Kontakt: 0692088111 Email: info@electronics.al

  12 000 Leke
 • 66 000 Leke 68 000 Leke

  ELEKTRIK LED LENSER 3200 lm 700 METRA DISTANCE  ME BATERI TE KARIKUESHME  SET MBAJTESE DHE KARIKUESI ME VALIXHE  DISTRIBUTOR ZYRTAR PER SHQIPERI & KOSOVE  Garancia: 5 VJET Xtreme Power LED LED Configuration 7 x Xtreme Power LED Kontakt: 0692088111 Email: astritveliaj@gmail.com

  66 000 Leke 68 000 Leke
  Reduced price! Add to cart
Showing 1 - 10 of 10 items