Electronics eshte nje kompani me experience 23-vjecare dhe ndodhet ne qender te Tiranes.

Kompania jone ka nje strukture te organizuar e cila na ka dhene suksesin e padiskutueshem per vite te tera.

Ekspozimi dhe testimi I te gjithe artikujve ne dyqanin tone si dhe keshillimi nga stafi I specializuar jua ben me te lehte zgjedhjen tuaj.

Ne kompanine tone qe ka rreth 5000 artikuj perfshihen shume fusha te ndryshme te elektronikes duke filluar nga me profesionalet e deri tek zgjedhjet qe behen per hobi  ose passion.

Klientet tane jane profesioniste te fushave perkatese e deri tek te rinj apo femije qe kane prirje dhe hobi per elektroniken dhe muziken.

Ne bashkepunojme me kompanite me profesionale ne bote: si RCF, Dynacord, Electro-voice, Audac, Work, Stagg, Fender, Jackson, Gretsch, Casio, Chauvet, Tascam, si dhe shume marka te tjera,

cka na ka bere te jemi te sukseshem dhe eksperte ne fushat:

  • Sisteme Audio, PRO Install, Home Audio, PA Audio,
  • Ndricimet e ambienteve publike dhe private
  • Sistemet CCTV
  • Studio Recording
  • Instrumenta Muzikore
  • Multimedia

Magazinimi dhe instalimi I produkteve eshte nje tjeter prioritet I joni.

Ne kemi stock te konsiderueshem ne cdo moment te te gjithe artikujve t e ekspozuar ne dyqan dhe gjithashtu ofrojme intalimin professional te tyre.

Global Electronics ecen gjithmone me hapin e kohes. Cdo risi e fundit ne teknologji ekspozohet dhe tregtohet me profesionalizem edhe nga ana jone.

Ne gjithmone ecim me parimin:

Nese eshte elektronike ne e kemi!