Bokse Pasiv

Electronics me eksperience mbi 18-Vjecare ne treg,
ju ofron Bokse PRO Series per te gjitha Aktivitetet Audio,

Bokse per DJ, Music Live, Clubbing, Pubs,  Ambiente Sportive,  etj,,,

Markat me Prestigjoze ne Bote ku cilesia dhe siguria e produkteve ben diferencen.

Electronics me eksperience mbi 18-Vjecare ne treg,
ju ofron Bokse PRO Series per te gjitha Aktivitetet Audio,

Bokse per DJ, Music Live, Clubbing, Pubs,  Ambiente Sportive,  etj,,,

Markat me Prestigjoze ne Bote ku cilesia dhe siguria e produkteve ben diferencen.

More

Bokse Pasiv  There are 13 products.

per page
Showing 1 - 12 of 13 items
 • 37 500 Leke

  BOKSE MURI AUDAC 8" 175 W RMS  COLOR: BLACK & WHITE REKOMANDOHET PER PUB, CLUBS, BAR, RESTORANT etj,,, ME TEPER INFO:  Rekomandohet per Foni DJ, Music Live, Ambiente per  Dikoteka Verore, Ambjente Dasmash etj,,,, Kontakt: 0692088111 Email: astritveliaj@gmail.com

  37 500 Leke
 • 44 000 Leke 47 500 Leke

  BOKSE PROFESIONALE AUDAC  COLOR: BLACK & WHITE Loudspeaker Cabinet 10" 2-Way 175W RMS 350W MAX  ME TEPER INFO: Kontakt: 0692088111 Email: astritveliaj@gmail.com

  44 000 Leke 47 500 Leke
  Reduced price! Add to cart
 • 57 000 Leke

  BOKSE PASIV PROFESIONAL AUDAC   Loudspeaker Cabinet 12" 2-Way 300W RMS 600W MAX REKOMANDOHET, PER FONI, DJ,  MUSIC LIVE, BAR, PUB, CLUB, SHKOLLA, AMBIENTE, etj,,, ME TEPER INFO:  Kontakt: 0692088111 Email: astritveliaj@gmail.com

  57 000 Leke
 • 55 000 Leke

  MODEL: ART-315 MK4 BOKSE PASIV RCF 15" 300W RMS 1200W MAX ME TEPER INFO: APPLICATIONS • Live music • Clubs • Fixed Installations • Stage monitoring Kontakt: 0692088111 Email: astritveliaj@gmail.com

  55 000 Leke
 • 120 000 Leke

  MODEL: ART-725 MK4  MARKA: RCF PERSHKRIMI: BOKSE PASSIV PRO SERIES 15" 700 WATT RMS - 1400 WATT MAX 133 Db SPECIFIKIMET: LINK PER ME TEPER INFO: VIDEO LINK: MAP: KLIKONI PER ADRESEN: Kontakt: 0692088111 Email: info@electronics.al Dimensions: (W x H x D)     437 x 708 x 389 mm PESHA:      20.5 kg Rekomandohet per Foni DJ, Music Live, Ambiente per...

  120 000 Leke
 • 36 000 Leke

  MODEL: COMPACT M 06 MARKA: RCF PERSHKRIMI: BOKSE MURI 6" RCF 100W ME KAS DRURI  SPECIFIKIMET: LINK MAP: KLIKONI PER ADRESEN: Kontakt: 0692088111 Email: info@electronics.al

  36 000 Leke
 • 26 000 Leke

  MODEL: COMPACT M 05 MARKA: RCF PERSHKRIMI: BOKSE MURI 6" RCF 100W ME KAS DRURI  80 W AES POWER HANDLING115 DB MAX SPL70 ÷ 20000 HZ FREQUENCY RANGE120° X 80° CONSTANT DIRECTIVITY COVERAGE ANGLE SPECIFIKIMET: LINK MAP: KLIKONI PER ADRESEN: Kontakt: 0692088111 Email: info@electronics.al

  26 000 Leke
 • 39 500 Leke

  MODEL: ART-310 MK4  MARKA: RCF PERSHKRIMI: BOKSE PASSIV PRO SERIES 10" 300 WATT RMS - 1200 WATT MAX 127 Db MAP: KLIKONI PER ADRESEN: Kontakt: 0692088111 Email: info@electronics.al Rekomandohet per Foni DJ, Music Live, Ambiente per  Dikoteka Verore,etj,,,

  39 500 Leke
 • 185 000 Leke

  MODEL: EC 25.2 MARKA: DYNACORD PERSHKRIMI: BOKSE ME KAS DRURI KOLLONE  PRO SERIES PER MUSIC LIVE 2X15"-  1000W RMS Kontakt: 0692088111 Email: info@electronics.al 

  185 000 Leke
 • 1 850 000 Leke

  MODEL: FX-PRO KIT  MARKA: DYNACORD PERSHKRIMI: BOKSE PRO SERIES  PER MUSIC LIVE 4X18"- SUB PASIV FX-20PRO     LINK: MID-HIGH PER MUSIC LIVE 2X12" FX-12PRO              LINK:  Kontakt: 0692088111 Email: info@electronics.al  KY KIT PER MOMENTIN VJEN VETEM ME POROSI

  1 850 000 Leke
  Add to cart More
 • 75 000 Leke

  MODEL: ELX215 MARKA: ELECTRO-VOICE PERSHKRIMI: BOKSE ME KAS DRURI KOLLONE  PER MUSIC LIVE 2X15"-  600W RMS 2400W MAX Kontakt: 0692088111 Email: info@electronics.al 

  75 000 Leke
 • 49 500 Leke

  MODEL: ELX115 MARKA: ELECTRO-VOICE PERSHKRIMI: BOKSE ME KAS DRURI PER MUSIC LIVE 15"-  400W RMS 1600W MAX Kontakt: 0692088111 Email: info@electronics.al 

  49 500 Leke
Showing 1 - 12 of 13 items