New products

 • LINO4
  LINO4

  MODEL: LINO4 MARKA: AUDAC PERSHKRIMI:  BOKSE KOLLONE 20W RMS 40W MAX...

  15 000 Leke
 • LINO10
  LINO10

  MODEL: LINO10 MARKA: AUDAC PERSHKRIMI:  BOKSE KOLLONE 40W RMS 80W MAX...

  25 000 Leke
 • ASP20
  ASP20

  MODEL: ASP20 MARKA: AUDAC PERSHKRIMI:  BOKSE TE VARUR  20W RMS 40W MAX...

  9 500 Leke
 • aktiv 05
  aktiv 05

  MODEL: aktiv 05 MARKA: ESI-AUDIO PERSHKRIMI: BOKSE STUDIO  5" ESI AUDIO...

  18 500 Leke
 • uniK 05+
  uniK 05+

  MODEL: uniK 05+ MARKA: ESI-AUDIO PERSHKRIMI: BOKSE STUDIO PRO SERIES 5"...

  34 000 Leke
 • uniK 08+
  uniK 08+

  MODEL: uniK 08+ MARKA: ESI-AUDIO PERSHKRIMI: BOKSE STUDIO PRO SERIES 8"...

  45 000 Leke
 • F-2911000552
  F-2911000552

  MODEL: F-2911000552 MARKA: JACKSON PERSHKRIMI: KITARE ELEKTRIKE  JACKSON...

  129 000 Leke
 • F-0149803582
  F-0149803582

  MODEL:  F-0149803582 MARKA: FENDER PERSHKRIMI: KITARE ELEKTRIKE BASS...

  119 000 Leke
 • F-0118010712
  F-0118010712

  MODEL: F-0118010712  MARKA: FENDER PERSHKRIMI: KITARE ELEKTRIKE...

  285 000 Leke
 • F-0114922306
  F-0114922306

  MODEL: F-0114922306 MARKA: FENDER PERSHKRIMI: KITARE ELEKTRIKE...

  185 000 Leke
 • F-0374030501
  F-0374030501

  MODEL: F-0374030501 MARKA: FENDER PERSHKRIMI: KITARE ELEKTRIKE Classic...

  62 000 Leke
 • F-0149843347
  F-0149843347

  MODEL: F-0149843347 MARKA: FENDER PERSHKRIMI: KITARE ELEKTRIKE...

  135 000 Leke

Offers

 • ACTION-410
  ACTION-410

  ROLLEI CAM 410 Full HD video...

  22 000 Leke 24 000 Leke
Mixer Audio

Electronics me eksperience mbi 18-Vjecare ne treg,
ju ofron Mixera PRO Series per te gjitha Aktivitetet Audio,

Mixer per DJ, Music Live, Clubbing, Pubs,  Ambiente Sportive,  etj,,,

Markat me Prestigjoze ne Bote ku cilesia dhe siguria e produkteve ben diferencen.

Electronics me eksperience mbi 18-Vjecare ne treg,
ju ofron Mixera PRO Series per te gjitha Aktivitetet Audio,

Mixer per DJ, Music Live, Clubbing, Pubs,  Ambiente Sportive,  etj,,,

Markat me Prestigjoze ne Bote ku cilesia dhe siguria e produkteve ben diferencen.

More

Mixer Audio  There are 26 products.

per page
Showing 1 - 12 of 26 items
Showing 1 - 12 of 26 items