Referenca

audio_technica_side_banner_280x250.jpg

Hotel Internacional Tirana

Shitje dhe Shermim Instalim

Ambient Multifunksional

audio_technica_side_banner_280x250.jpg

Hotel Internacional Tirana

Led Dekor, Bokse Muri AUDAC,

System projector Optoma fiks 3 cope

audio_technica_side_banner_280x250.jpg

Hotel Internacional Tirana

Perde elekrike Full HD 1080p

System I mikrofonave conference

Hotel Kolombo Berat
Hotel Kolombo me pese yje, Hoteli me prezantues ne Qytetin e Beratit, 
Kati kreut nje nga Pubet me te mire ne Shqiperi, 
Instalim Sistem Audio RCF dhe Ndricim Chauvet. Dhjetor 2019