New products

 • SCL-70 NAT
  SCL-70 NAT

  MODEL: SCL-70 NAT MARKA: STAGG PERSHKRIMI: KITARE  KLASIKE 4/4 NATURAL...

  19 500 Leke
 • CAJ-CRATE-SBB
  CAJ-CRATE-SBB

  MODEL: CAJ-CRATE-SBB MARKA: STAGG PERSHKRIMI: CAJON STAGG  DIMENSION...

  18 500 Leke
 • HD 15-A
  HD 15-A

  MODEL: HD-15 A MARKA: RCF PERSHKRIMI: BOKSE AKTIV PRO SERIES 15" 700...

  90 000 Leke
 • HDM 45-A
  HDM 45-A

  MODEL: HDM-45 A MARKA: RCF PERSHKRIMI: BOKSE AKTIV PRO SERIES 15" 1100...

  175 000 Leke
 • MAB 40 A
  MAB 40 A

  MODEL: MAB 40 A MARKA: WORK PERSHKRIMI:  BOKSE TAVANI High-end 5" 2 WAY...

  16 000 Leke
 • HD-3216T
  HD-3216T

  MODEL: HD-3216T MARKA: RCF PERSHKRIMI:  ALTOPARLAND HINK 100V 25W RMS...

  16 500 Leke
 • BM-3014
  BM-3014

  MODEL: BM-3014 MARKA: RCF PERSHKRIMI:  MIKROFON GOSSENEK SPECIFIKIMET:...

  18 500 Leke
 • GS-60
  GS-60

  MODEL: GS-60 MARKA: RCF PERSHKRIMI:  BOKSE GARDEN 60/120W LINE 100V 32W...

  28 000 Leke
 • MG-90
  MG-90

  MODEL: MG-90 MARKA: RCF PERSHKRIMI:  MEGAFONE  ME BATERI  SPECIFIKIMET:...

  12 000 Leke
 • PRE240
  PRE240

  MODEL: PRE240 MARKA: AUDAC PERSHKRIMI:  PREAMPLIFIKATOR PRO INSTALL  10...

  69 000 Leke
 • MERO5
  MERO5

  MODEL: MERO5 MARKA: AUDAC PERSHKRIMI:  BOKSE TAVANI High-end 5" 2 WAY...

  17 500 Leke

Offers

 • STYLE CS
  STYLE CS

  MUTLITOOLS XHEPI LEATHERMAN  STYLE CS...

  3 500 Leke 4 500 Leke
PA

Electronics me eksperience mbi 18-Vjecare ne treg,
Ju ofron paisje Commercial Audio per te gjitha Ambientet

Bokse per Tavane te varur, Bokse Muri, Mikrofona, Amplifikatore Sistem 100v, Multizone Audio,   etj,,,

Markat me Prestigjoze ne Bote ku cilesia dhe siguria e produkteve ben diferencen.

Gjithashu Electronics ju ofron sherbimin e instalimi...

Electronics me eksperience mbi 18-Vjecare ne treg,
Ju ofron paisje Commercial Audio per te gjitha Ambientet

Bokse per Tavane te varur, Bokse Muri, Mikrofona, Amplifikatore Sistem 100v, Multizone Audio,   etj,,,

Markat me Prestigjoze ne Bote ku cilesia dhe siguria e produkteve ben diferencen.

Gjithashu Electronics ju ofron sherbimin e instalimit, dhe servisit te produkteve me profesionalizem, 

More

PA There are 59 products.

per page
Showing 1 - 12 of 59 items
 • 4 500 Leke

  MODEL: PL -60 BOKSE TAVANI 6" RCF 100V  Music power / RMS: 10 / 6 W ME TEPER INFO: APPLICATIONS • Shopping centres • Sport centres • Corridors • PA systems in general Kontakt: 0692088111 Email: astritveliaj@gmail.com

  4 500 Leke
 • 4 500 Leke

  BOKSE MURI WORK 3" 50W 8ohms 100V 20 W   COLOR: BLACK & WHITE Kontakt: 0692088111 Email: astritveliaj@gmail.com

  4 500 Leke
 • 6 500 Leke

  MODEL: NEO-4 BOKSE MURI 4" 60W 8 ohms 100V 16w RMS  COLOR: BLACK & WHITE Kontakt: 0692088111 Email: astritveliaj@gmail.com

  6 500 Leke
 • 8 500 Leke

  BOKSE MURI WORK 5.75" 60 W RMS 8 ohms 100V 16W RMS  COLOR: BLACK & WHITE Kontakt: 0692088111 Email: astritveliaj@gmail.com

  8 500 Leke
 • 11 000 Leke 12 000 Leke

  MODEL: ATEO4/B MARKA: AUDAC PERSHKRIMI:  BOKSE MURI AUDAC LUXURY DESIGN  2-Way 35W RMS 70W MAX  DHE ME SISTEM 100V 24W RMS COLOR: WHITE SPECIFIKIMET: LINK PER ME TEPER INFO:  VIDEO LINK: MAP: KLIKONI PER ADRESEN: Kontakt: 0692088111 Email: info@electronics.al Dimensions: (W x H x D)    136.x 244 x 153 mm PESHA:      2.05 kg  

  11 000 Leke 12 000 Leke
  Reduced price! Add to cart
 • 11 000 Leke 12 000 Leke

  MODEL: ATEO4/B MARKA: AUDAC PERSHKRIMI:  BOKSE MURI AUDAC LUXURY DESIGN  2-Way 35W RMS 70W MAX  DHE ME SISTEM 100V 24W RMS COLOR: BLACK SPECIFIKIMET: LINK PER ME TEPER INFO:  VIDEO LINK: MAP: KLIKONI PER ADRESEN: Kontakt: 0692088111 Email: info@electronics.al Dimensions: (W x H x D)    136.x 244 x 153 mm PESHA:      2.05 kg

  11 000 Leke 12 000 Leke
  Reduced price! Add to cart
 • 19 000 Leke

  AMLIFIKATOR WORK 100V 35W RMS  2 MIC IN & 2 LINE IN Kontakt: 0692088111 Email: astritveliaj@gmail.com

  19 000 Leke
 • 185 000 Leke

  MULTIZONE AUDIO RCF 3 HYRJE 5 ZONE FUQIA: 5CH X 20 W RMS PER ZONE PRIZA MURI MS62-W  KONEKTIMI KONTROLLIT  RJ45 ME TEPER INFO:  PROJEKTIMI DHE INSTALIMI OFROHET NGA KOMPANIA Kontakt: 0692088111 Email: astritveliaj@gmail.com

  185 000 Leke
 • 125 000 Leke

  MULTIZONE AUDIO 8X8 MATRIX 2 MIC IN, 4 LINE IN  METWORK MANAGMENT, MANUAL CONTROLLER, & MTX Remote HD App for iPad, MTX Remote App for iPhone ME TEPER INFO:    PROJEKTIMI DHE INSTALIMI OFROHET NGA KOMPANIA Kontakt: 0692088111 Email: astritveliaj@gmail.com

  125 000 Leke
 • 49 000 Leke

  MODEL: MP210U MARKA: DSPPA PERSHKRIMI: AMPLIFIKATOR 6 ZONA 100V 60W RMS  USB, FM, BT, MIC IN, AUX IN , MAP: KLIKONI PER ADRESEN: Kontakt: 0692088111 Email: info@electronics.al

  49 000 Leke
 • 15 000 Leke 16 000 Leke

  MODEL: ATEO6/W MARKA: AUDAC PERSHKRIMI:  BOKSE MURI AUDAC LUXURY DESIGN  2-Way 60W RMS 120W MAX  DHE ME SISTEM 100V 24W RMS COLOR: WHITE SPECIFIKIMET: LINK PER ME TEPER INFO:  VIDEO LINK: MAP: KLIKONI PER ADRESEN: Kontakt: 0692088111 Email: info@electronics.al Dimensions: (W x H x D)    139.1 x 347.5 x 215.2 mm PESHA:      3.8kg

  15 000 Leke 16 000 Leke
  Reduced price! Add to cart
 • 15 000 Leke 16 000 Leke

  MODEL: ATEO6/B MARKA: AUDAC PERSHKRIMI:  BOKSE MURI AUDAC LUXURY DESIGN  2-Way 60W RMS 120W MAX  DHE ME SISTEM 100V 24W RMS COLOR: BLACK SPECIFIKIMET: LINK PER ME TEPER INFO:  VIDEO LINK: MAP: KLIKONI PER ADRESEN: Kontakt: 0692088111 Email: info@electronics.al Dimensions: (W x H x D)    139.1 x 347.5 x 215.2 mm PESHA:      3.8kg

  15 000 Leke 16 000 Leke
  Reduced price! Add to cart
Showing 1 - 12 of 59 items