New products

 • M-2020
  M-2020

  MODEL: M-2020 GLOB ME PASQYRA 20" 50CM AMERICAN AJ

  12 000 Leke
 • M-1616
  M-1616

  MODEL: M-1616 GLOB ME PAQYRA 40" AMERICAN DJ

  8 500 Leke
 • HD-25 PLUS
  HD-25 PLUS

  MODEL: HD-25 PLUS  KUFJE PRO SENNHEISER DJ & STUDIO Kontakt:...

  29 500 Leke
 • DDJ-RX
  DDJ-RX

  MODEL: DDJ-RX  4 CHANNEL PIONEER DJ CONTROLLER ME REKORDBOX  Kontakt:...

  135 000 Leke
 • SUB 708-AS II
  SUB 708-AS II

  MODEL: SUB 708-AS II RCF PRO SERIES SUB AKTIV  18" 700W RMS 1400W MAX...

  196 000 Leke
 • SUB 702-AS II
  SUB 702-AS II

  MODEL: SUB 702-AS II  SUB PRO SERIES RCF 12" 700W RMS 1400W MAX...

  119 000 Leke
 • ART-712-A mk4
  ART-712-A mk4

  MODEL: ART-712A-MK4 BOKSE RCF 12" 700W RMS 1400W MAX Kontakt:...

  95 000 Leke

Offers

Public Adress

Electronics me eksperience mbi 18-Vjecare ne treg,
Ju ofron paisje Commercial Audio per te gjitha Ambientet

Bokse per Tavane te varur, Bokse Muri, Mikrofona, Amplifikatore Sistem 100v, Multizone Audio,   etj,,,

Markat me Prestigjoze ne Bote ku cilesia dhe siguria e produkteve ben diferencen.

Gjithashu Electronics ju ofron sherbimin e instalimi...

Electronics me eksperience mbi 18-Vjecare ne treg,
Ju ofron paisje Commercial Audio per te gjitha Ambientet

Bokse per Tavane te varur, Bokse Muri, Mikrofona, Amplifikatore Sistem 100v, Multizone Audio,   etj,,,

Markat me Prestigjoze ne Bote ku cilesia dhe siguria e produkteve ben diferencen.

Gjithashu Electronics ju ofron sherbimin e instalimit, dhe servisit te produkteve me profesionalizem, 

More

Public Adress There are 61 products.

per page
Showing 61 - 61 of 61 items
Showing 61 - 61 of 61 items